Over pallet, kist krat, glasbok en houten emballage goederen

Wanneer over een pallet gesproken wordt, heeft men meestal een europallet 120x80 of blokpallet 120x100 voor ogen. Maar voor ieder te vervoeren artikel kan een op maat gemaakte pallet of een andere bestaande standaard pallet geleverd worden. Al heel lang wordt de pallet gebruikt om goederen op te vervoeren. Door de eenvoudige handling met heftruck en pompwagen is ze zeer geschikt voor zowel transport over de weg, met trein, boot en vliegtuig en natuurlijk binnen het magazijn.  

De palletproducent Be-Pall International beschikt over de mensen, kennis en mogelijkheden om u te ondersteunen bij uw keuze van de pallet, kist, krat of glasbok. Kist, krat en glasbok zijn over het algemeen maatwerk. Ook voor een zeewaardige kist kunt u bij ons terecht. 

Wilt u de transportmiddelen behandeld hebben, dan bent u bij Be-Pall aan het juiste adres. De zgn. HT behandeling, volgens de norm ISPM 15 (waar u alles over kunt lezen op de pagina HT/ISPM 15). 

Dus: voor pallet, de euro pallet, blok pallet, cp pallet, kruisdek pallet, omloop pallet, kist, krat en/of glasbok kunt u bij ons terecht voor advies, maatwerk, productie en levering.